Acasa > Stiri AVmag, Table Smart Board > Tabla interactiva SB480 – acum cu 30% REDUCERE !

Tabla interactiva SB480 – acum cu 30% REDUCERE !

4 decembrie, 2013    Vizite 4,103

Tabla interactiva SMART BOARD !

Cu o experienta de 24 de ani in domeniu, SMART Tehnologies este producătorul numarul unu mondial de table si sisteme interactive pentru mediul eductional.

Tabla interactiva SMART Board reprezintă o metodă eficientă ce poate fi integrată în învăţământ, şedinţe, prezentări sau sesiuni de training, transformând orice spaţiu într-un cadru interactiv.

Tabla interactiva SMART Board se conecteaza (prin port USB) la orice computer,  acesta fiind la randul lui cuplat la un videoproiector a carui proiectie se pozitioneaza pe tabla. Prin intermediul suprafetei senzitive de pe tabla orice aplicatie aflata pe calculator poate fi activata si controlata in totalitate prin simpla atingere a tablei.

Pentru luna Decembrie 2013 AVmag.ro va propune o oferta speciala pentru modelul SB480 si pentru pachet format din tabla interactiva SMART si videoproiector SONY

TABLA INTERACTIVA SB480, diagonala 195,6 cm  - 4.129 RON (TVA inclus)

PACHET TABLA INTERACTIVA SB480 + VIDEOPROIECTOR SONY VPL-DX120 – 5.989 RON (TVA inclus)

LIVRAREA ESTE  GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA !

Important:
AVmag.ro distribuie doar echipamentele originale SMART BOARD care sunt produse de compania canadiana SMART TECHNOLOGIES – liderul solutiilor interactive pentru educatie la nivel mondial si creatorul primei table interactive SMART BOARD din lume.
Folosind doar echipamente originale SMART BOARD aveti garantate calitatea si fiabilitatea de exceptie a produselor, service si suport tehnic profesional, cel mai bun software interactiv premiat pentru educatie, acces la librarii cu lectii din intreaga lume.

AVmag Stiri AVmag, Table Smart Board , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.